ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ

κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com


Privacy Notice

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το ηλεκρτονικό κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com δεσμεύεται να σεβαστεί την ιδιωτικότητα (privacy) και να συμμορφωθεί με την εφαρμοστέα νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και τη νομοθεσία περί ιδιωτικότητας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας της ιδιωτικότητας (η «Πολιτική») περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα στις περιπτώσεις εκείνες κατά τις οποίες το κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com είναι η υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων ή είναι εφαρμοστέα η παρούσα Πολιτική. Ως «Προσωπικά δεδομένα» νοούνται οι πληροφορίες που σας αφορούν ή που αφορούν άλλο άτομο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να προσδιοριστεί.

Θα σας παρέχουμε επιπρόσθετη πληροφόρηση περί προστασίας της ιδιωτικότητας για συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία με Συμπληρώματα της παρούσας Πολιτικής και λοιπές ειδοποιήσεις, τις οποίες θα μπορείτε να βλέπετε, όταν κάνετε χρήση των προϊόντων ή υπηρεσιών μας. Εάν υπάρξει διάσταση μεταξύ των εν λόγω ειδοποιήσεων και της παρούσας Πολιτικής, θα υπερισχύουν οι ειδοποιήσεις.

Το Λογισμικό που υπάρχει στη συσκευή σας μπορεί να αποκτά πρόσβαση στις πληροφορίες σας. Τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες μας μπορούν να περιέχουν συνδέσμους που οδηγούν σε ιστοσελίδες και υπηρεσίες άλλων εταιρειών, οι οποίες εφαρμόζουν δική τους πολιτική περί ιδιωτικότητας. Το κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com δεν ευθύνεται για πρακτικές ιδιωτικότητας άλλων και σας συνιστούμε να διαβάζετε τις δικές τους ειδοποιήσεις περί ιδιωτικότητας.

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή μη δίδετε στο κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ποιες Πληροφορίες Συλλέγουμε;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και λοιπές πληροφορίες, όταν αγοράζετε, χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή εγγράφεστε σε αυτά, όταν λαμβάνετε μέρος σε διαφημιστικές καμπάνιες ή έρευνες ή όταν αλληλεπιδράτε με άλλον τρόπο μαζί μας. Αυτό περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες: Ενεργοποιήσεις προϊόντων και υπηρεσιών Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com μπορεί να απαιτούν ηλεκτρονική ενεργοποίηση και σε αυτήν την περίπτωση ο τύπος της συσκευής και των εφαρμογών σας, καθώς και τα στοιχεία ταυτοποίησης της συσκευής σας, των εφαρμογών, του δικτύου και της συνδρομής σας, αποστέλλονται στο κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com .

Χρήση προϊόντων και υπηρεσιών Όταν αποκτάτε online πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, οι διακομιστές ιστού αυτομάτως δημιουργούν ένα αρχείο για την επίσκεψή σας. Αυτό το αρχείο περιλαμβάνει κατά κανόνα τη διεύθυνση IP, την ώρα κατά την οποία έγινε τέτοια πρόσβαση, τις ιστοσελίδες από τις οποίες έγινε σύνδεση, τις σελίδες που επισκέφτηκε ο χρήστης, τους συνδέσμους και τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιήθηκαν, το περιεχόμενο που προβλήθηκε ή ζητήθηκε, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης ή της εφαρμογής, τη γλώσσα και άλλες τέτοιες πληροφορίες. Ανατρέξτε επίσης και στην πολιτική μας για τα cookie.

Οι εφαρμογές μας μπορεί περιοδικά να έρχονται σε επαφή με τους διακομιστές μας, προκειμένου, για παράδειγμα, να γίνει έλεγχος για ενημερώσεις ή για την αποστολή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών μας. Έτσι, μπορεί να σας καλέσουμε να συμμετάσχετε εθελοντικά σε προγράμματα βελτίωσης ή έρευνας για προϊόντα και υπηρεσίες μας, όπου συλλέγονται λεπτομερείς πληροφορίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στα Συμπληρώματα της παρούσας Πολιτικής.

Πληροφορίες που μας παρέχετε. Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό, προβαίνετε σε αγορά, ζητάτε υπηρεσίες, συμμετέχετε σε έρευνες ή καμπάνιες ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο αλληλεπιδράτε μαζί μας, έχουμε τη δυνατότητα να σας ζητήσουμε πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό του τηλεφώνου σας, τησας διεύθυνσή σας, ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης, σχόλια, πληροφορίες σχετικές με τις συσκευές σας, την ηλικία, το φύλο, τη γλώσσα, τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού, στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και άλλες τέτοιες οικονομικής φύσεως πληροφορίες.

Επίσης διατηρούμε αρχεία περί των συγκαταθέσεων, των προτιμήσεων και των ρυθμίσεων που σχετίζονται, για παράδειγμα, με δεδομένα θέσης, με μάρκετινγκ και με κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων.

Οι συναλλαγές σας μαζί μας. Διατηρούμε αρχεία για τις αγορές σας, τις λήψεις σας, τα περιεχόμενα που μας έχετε δώσει, τα αιτήματά σας, τις συμφωνίες μεταξύ υμών και το κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, τις πληροφορίες για τις πληρωμές και παραδόσεις, τις επαφές και τις επικοινωνίες σας και λοιπές αλληλεπιδράσεις σας με εμάς. Σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε/ηχογραφήσουμε την επικοινωνία σας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή με άλλα παρόμοια σημεία επαφής.

Δεδομένα Θέσης και Κίνησης. Οι υπηρεσίες που βασίζονται σε γεωγραφικές θέσεις προσδιορίζουν τη θέση μέσω της χρήσης δορυφόρων, κινητής τηλεφωνίας, ασύρματων δικτύων ή άλλων δικτυακών μεθόδων προσδιορισμού θέσης. Αυτές οι τεχνολογίες μπορεί να προϋποθέτουν την ανταλλαγή δεδομένων θέσης και στοιχείων ταυτοποίησης μοναδικής συσκευής και κινητού τηλεφώνου, ασύρματου ή άλλου δικτύου σας με το κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com. Τα προϊόντα μας μπορεί να λειτουργούν σε πολλαπλές πλατφόρμες συσκευών, εφαρμογές και υπηρεσίες που πιθανώς να συλλέγουν επίσης πληροφορίες για τα δεδομένα της θέσης σας. Δεν χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες προκειμένου να εξακριβώσουμε την ταυτότητά σας χωρίς τη δική σας συναίνεση.

Όταν χρησιμοποιείτε δικές μας υπηρεσίες και λειτουργίες που βασίζονται σε γεωγραφικές θέσεις, για παράδειγμα, αναζήτηση, πλοήγηση και δρομολόγηση βάσει θέσης, ή όταν ζητάτε πληροφορίες χάρτη, τα δεδομένα θέση σας στέλνονται στο κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com, προκειμένου να σας παρασχεθεί το σωστό περιεχόμενο, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει επίσης και διαφήμιση βάσει θέσης.

Γιατί Επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα;

Το κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com μπορεί να επεξεργασθεί τα προσωπικά σας δεδομένα για τους εξής λόγους. Ένας ή περισσότεροι από τους λόγους αυτούς μπορεί να ισχύουν ταυτόχρονα:

Παροχή προϊόντων και υπηρεσιών. Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να επεξεργαζόμαστε τα αιτήματά σας ή όπως αλλιώς ενδεχομένως χρειαστεί να ενεργήσουμε, προκειμένου να εκπληρώσουμε το αντικείμενο της σύμβασής σας με το κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com, να εξασφαλίσουμε τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, να σας ταυτοποιήσουμε, καθώς και για να παρεμποδίσουμε και να διερευνήσουμε περιπτώσεις εξαπάτησης και άλλες ακατάλληλες χρήσεις.

Λογαριασμοί. Ορισμένες υπηρεσίες μπορεί να απαιτούν ένα λογαριασμό, για να διαχειριστείτε το περιεχόμενο και τις προτιμήσεις σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο συμπλήρωμα για τους λογαριασμούς.

Ανάπτυξη και διαχείριση προϊόντων και υπηρεσιών. Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς ανάπτυξης και διαχείρισης των προϊόντων, των υπηρεσιών, της εξυπηρέτησης πελατών, των πωλήσεις και του μάρκετινγκ. Έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε τα προσωπικά δεδομένα που έχουν συλλεγεί σε σχέση με την από μέρους σας χρήση ενός συγκεκριμένου προϊόντος ή/και υπηρεσίας κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com με άλλα προσωπικά δεδομένα που μπορεί να διαθέτουμε για εσάς, εκτός εάν τα εν λόγω προσωπικά στοιχεία έχουν συλλεγεί για διαφορετικό σκοπό.

Επικοινωνία μαζί σας. Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, όπως, για παράδειγμα, για να σας ενημερώσουμε ότι οι υπηρεσίες μας έχουν αλλάξει ή για να σας στείλουμε κρίσιμες ειδοποιήσεις ή άλλες τέτοιες ενημερώσεις σχετικές με τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για λόγους εξυπηρέτησης πελατών.

Μάρκετινγκ, διαφήμιση και προτάσεις. Έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για νέα προϊόντα, υπηρεσίες ή προωθητικές ενέργειες που μπορεί να προσφέρουμε, καθώς και για να διεξαγάγουμε έρευνα αγοράς, όποτε έχουμε τη συναίνεσή σας ή όποτε άλλως αυτό επιτρέπεται. Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, προκειμένου να εξατομικεύσουμε κάποια προσφορά μας και για να σας παράσχουμε περισσότερες σχετικές υπηρεσίες, για παράδειγμα, για να κάνουμε προτάσεις και να σας εμφανίζουμε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις στις υπηρεσίες μας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εμφάνιση περιεχομένου του κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com και τρίτου μέρους.

Για ζητήματα που αφορούν τις πρακτικές προστασίας της ιδιωτικότητας του κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com, μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του 'Contact us':

Πώς Αντιμετωπίζουμε την Ιδιωτικότητα των Παιδιών;

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της marineinoxeshop.com προορίζονται κατά κανόνα για το ευρύ κοινό. Η marineinoxeshop.com δεν συγκεντρώνει εν γνώσει της πληροφορίες για παιδιά χωρίς τη συναίνεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com δημοσιεύει στις ιστοσελίδες της οδηγίες ασφαλείας για τη χρήση των υπηρεσιών διαδικτύου. Πώς Αντιμετωπίζουμε την Ποιότητα των Δεδομένων;

Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα, προκειμένου να διασφαλίζουμε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε και για να διαγράφουμε προσωπικά δεδομένα που είναι ανακριβή ή περιττά.

Σας παροτρύνουμε να ελέγχετε κατά καιρούς τα προσωπικά δεδομένα σας, μέσω του λογαριασμού σας, προκειμένου να επιβεβαιώνετε ότι αυτά είναι ενημερωμένα.

Τι Μέτρα Λαμβάνονται για τη Διαφύλαξη των Προσωπικών Δεδομένων;

Η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια αποτελούν σημαντικούς παράγοντες κατά τη δημιουργία και την παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Έχουμε κατανείμει ειδικές ευθύνες για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που σχετίζονται με την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια. Ενεργοποιούμε τις εσωτερικές πολιτικές και οδηγίες μας μέσω της κατάλληλης επιλογής των ενεργειών, συμπεριλαμβανομένης της προληπτικής και κατασταλτικής διαχείρισης κινδύνου, του μηχανισμού ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικότητας, της κατάρτισης και των αξιολογήσεων. Λαμβάνουμε κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση της διαδικτυακής ασφάλειας, της φυσικής ασφάλειας, του κινδύνου απώλειας δεδομένων και άλλων τέτοιων κινδύνων, λαμβανομένου υπόψη του κινδύνου που απορρέει από την επεξεργασία και τη φύση των υπό προστασία δεδομένων. Επίσης, περιορίζουμε την πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων μας, οι οποίες περιέχουν προσωπικά δεδομένα, σε πρόσωπα εξουσιοδοτημένα που έχουν αιτιολογημένη ανάγκη πρόσβασης.

Πώς Χρησιμοποιούμε τα Cookie και τα Beacon;

Το κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com χρησιμοποιεί cookie, web beacon και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για τη διαχείριση και τη βελτίωση των ιστοσελίδων και των προσφορών της. Χρησιμοποιούμε επίσης cookie για λόγους εξατομίκευσης και προβολής διαφημίσεων. Ορισμένες από τις ιστοσελίδες του κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com χρησιμοποιούν τεχνολογίες διαφήμισης τρίτων, όπως της DoubleClick, για την προβολή των διαφημίσεων.

Τα τομείς μας μπορεί να περιέχουν στοιχεία τρίτων τα οποία τοποθετούν cookie για λογαριασμό τρίτων, όπως, για παράδειγμα, εκείνα που σχετίζονται με κοινωνικά δίκτυα τρίτων. Επισκεφθείτε τη σχετική πολιτική μας, για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς η marineinoxeshop.com χρησιμοποιεί τα cookie και πως μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε μέσω ρυθμίσεων στο πρόγραμμα περιήγησης ή με άλλον τρόπο.

Ποια Είναι τα Δικαιώματά σας;

Δικαιούστε να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν διατηρούμε. Δικαιούστε να ζητήσετε τη διαγραφή ή την ενημέρωση των ελλιπών, ανακριβών, περιττών και μη ισχυόντων πλέον προσωπικών δεδομένων. Δικαιούστε να ανακαλέσετε τη συνδρομή σας για τη λήψη απευθείας μηνυμάτων μάρκετινγκ και να ζητήσετε να σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας για σκοπούς απευθείας μάρκετινγκ ή βάσει άλλων αναγκαστικών νόμων. Όμως, εάν επιλέξετε να εξαιρεθείτε από το μάρκετινγκ ή/και από άλλες επικοινωνίες με το κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com, μπορεί και πάλι να σας αποστέλλονται κρίσιμες προειδοποιήσεις.

Μπορείτε να ασκείτε τα δικαιώματά σας ερχόμενοι σε επαφή μαζί μας στην ιστοσελίδα ή διαχειριζόμενοι το λογαριασμό σας και τις επιλογές σας μέσω διαθέσιμων εργαλείων διαχείρισης του προφίλ σας που υπάρχουν στη συσκευή σας και στις υπηρεσίες μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικώς αν επιθυμείτε να διαγράψετε ή να διακόψετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, αυτό μπορεί να σημαίνει επίσης ότι μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Τροποποιήσεις της Παρούσας Πολιτικής

Το κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com μπορεί κατά καιρούς να τροποποιεί την παρούσα Πολιτική ή να τροποποιεί, μεταβάλλει ή διακόπτει την πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα ανά πάσα στιγμή, με ή χωρίς προειδοποίηση. Όμως, εάν η παρούσα Πολιτική τροποποιηθεί κατά τρόπο ουσιώδη και αντίθετο με όσα επί του παρόντος ορίζει, το κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com θα δημοσιεύσει μια ειδοποίηση για την ανακοίνωση αυτής της τροποποίησης στην αρχή της παρούσας Πολιτικής, καθώς και στην αρχική σελίδα της παρούσας ιστοσελίδας για διάστημα 30 ημερών. Σας συνιστούμε να επισκέπτεστε ξανά κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική, για να πληροφορείστε για οποιεσδήποτε τέτοιες τροποποιήσεις στην παρούσα Πολιτική.

*************************************************************

Privacy Statement

Privacy is very important to us. We also understand that privacy is very important to you. This Privacy Statement tells you how we protect and use information that we gather through this Privacy Statement.

Privacy is very important to us. We also understand that privacy is very important to you. This Privacy Statement tells you how we protect and use information that we gather through this κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com web site based in the U.K. This Privacy Statement does not apply to the other web sites. You should review the privacy statement posted on all web sites when you visit them. This web site and this Privacy Statement are intended for a U.K. useage.

This Privacy Statement was last revised on April 12, 2010. We may change this Privacy Statement at any time and for any reason. Significant changes to the Privacy Statement are discussed below in "Changes to the Privacy Statement." We encourage you to review this Privacy Statement each time you visit the web site.

By using this web site, you agree to the terms of the most recent version of this Privacy Statement. Please read our Terms of Use to understand the general rules about your use of this web site. Except as written in any other disclaimers, policies, terms of use, or other notices on this web site, this Privacy Statement and the Terms of Use are the complete agreement between you and κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com with respect to your use of this web site. You may be subject to additional terms that may apply when you access particular services or materials on certain areas in this web site, or by following a link from this web site.

Introduction

The information we receive, and how we use it, depends on what you do when visiting our web site. We collect and use your non-personal information (information that is not identifiable to you personally) differently than your personal information.

Non Personal Information

Non-personal information is information we collect through this web site that does not identify you as an individual person. It may include information such as the following: • the type of web browser software you use (for example, Netscape Navigator or Internet Explorer) • the name of the domain from which you access the Internet • the Internet address of the web site from which you linked directly to our web site • the date and time you access our web site • which pages you have visited on our web site • the search terms you use • the links on which you click • personal information that has been made non-personal (i.e., information that no longer reflects or references an individually identifiable user) If you visit our web site to read or download information, such as information about our products, we may collect certain non-personal information about you from your computer. This information is collected from your computer's web browser: If you only read or download information on our web site, we do not collect or learn your name, e-mail address, home address, or other personal information about you. We may place a text file called a cookie in the browser files of your computer when you visit. The cookie may be stored on your computer's hard drive. The information that we collect using cookies is non-personal information. You are always free to decline our cookies if your browser permits, but some parts of our web site may not work properly for you if you do so.

What do we do with non-personal information?

Because non-personal information cannot identify you or be tied to you in any way, there are no restrictions on the ways that we can use or share non-personal information. We are always looking for ways to better serve you and improve this web site. We will use non-personal information from you to help us make this web site more useful to visitors. We also will use non-personal information for other business purposes. For example, we may use non-personal information to: • create reports for internal use to develop programs, products, services or content • customize the information or services that are of interest to you • share it with or sell it to third parties • provide information on how visitors use our site, such as "traffic statistics" and "response rates," to third parties What is personal information?

Personal information is information we collect through this web site that we can use to specifically identify you, such as your: • name • telephone number • e-mail address • date of birth In some places on this web site you have the opportunity to send us personal information about yourself, to elect to receive particular information, or to participate in an activity. For example, you may fill out a registration form, a survey, or an e-mail form and you may elect to receive educational material about our products.

You also may choose to allow us to personalize your visits to the web site, in which case we will ask you for certain personal information to make your visits to our web site more helpful to you. When this information is combined with the non-personal information that we collect through cookies (described above), we will be able to tell that you have visited our web site before and can personalize your access to our web site, for example, by telling you about new features that may be of interest to you.

How do we keep and use personal information?

We may keep and use personal information we collect from you through this web site to provide you with access to this web site. In addition, we may keep and use your personal information: • to respond to your requests • to personalize your access to our web site, for example, by telling you about new features that may be of interest to you • to develop records, including records of your personal information • for analytical purposes and to research, develop and improve programs, products, services and content • to remove your personal identifiers (your name, e-mail address, social security number, etc). In this case, you would no longer be identified as a single unique individual. Once we have de-identified information, it is non-personal information and we may treat it like other non-personal information. • to enforce this Privacy Statement and other rules about your use of this web site • to protect our rights or property • to protect someone's health, safety or welfare • to comply with a law or regulation, court order or other legal process Do we ever share personal information with third parties? κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com will not share your personal information collected from this web site with an unrelated third party without your permission, except as otherwise provided in this Privacy Statement. In the ordinary course of business, we will share some personal information with companies that we hire to perform services or functions on our behalf. For example, we may use different vendors or suppliers to ship you products that you order on our web site. In these cases, we provide the vendor with information to process your order such as your name and mailing address. In all cases in which we share your personal information with a third party, we will not authorize them to keep, disclose or use your information with others except for the purpose of providing the services we asked them to provide. We will not sell exchange or publish your personal information, except in conjunction with a corporate sale, merger, dissolution, or acquisition. We may be legally compelled to release your personal information in response to a court order, subpoena, search warrant, law or regulation. We may cooperate with law enforcement authorities in investigating and prosecuting web site visitors who violate our rules or engage in behavior which is harmful to other visitors (or illegal). We may disclose your personal information to third parties if we feel that the disclosure is necessary to: • enforce this Privacy Statement and the other rules about your use of this web site • protect our rights or property • protect someone's health, safety or welfare • comply with a law or regulation, court order or other legal process Please note: In addition to the ways that we may keep, disclose, and use information described in this Privacy Statement, we also may keep, disclose, and use personally identifiable information that you give us through this web site in ways that we believe are consistent with any other U.K. governmental guidance, directions, regulations, and laws. Can the privacy statement change? If we decide to make a significant change to our Privacy Statement, we will post a notice on the homepage of our web site for a period of time after the change is made. Significant changes must be browsed for before placing any orders or enquiries. What about privacy on link web sites? This web site may contain links to other web sites. Some of those web sites may be operated by third parties. We provide the links for your convenience, but we do not review, control, or monitor the privacy practices of web sites operated by others. This Privacy Statement does not apply to any other web site. We are not responsible for the performance of web sites operated by third parties or for your business dealings with them. Therefore, whenever you leave this web site we recommend that you review each web site's privacy practices and make your own conclusions regarding the adequacy of these practices. Will we ever communicate directly with visitors to this web site? We may contact you periodically by e-mail, mail or telephone if you agree to that contact to provide information regarding programs, products, services and content that may be of interest to you. In addition, some of the features on this web site allow you to communicate with us using an online form. If your communication requests a response from us, we will send you a response via e-mail. The e-mail response or confirmation may include your personal information, including personal information about your health, your name, address, etc. We cannot guarantee that our e-mails to you will be secure from unauthorized interception. What about children's privacy? We care about protecting the online privacy of children. We will not intentionally collect any personal information (such as a child's name or e-mail address) from children under the age of 14. If you think that we have collected personal information from a child under the age of 14, please contact us. What about web site security? Security is very important to us. We also understand that security is important to you. We take reasonable steps to protect your personal information from loss, misuse, and unauthorized access, disclosure, alteration, or destruction. You should keep in mind that no Internet transmission is ever 100% secure or error-free. In particular, e-mail sent to or from this site may not be secure, and you should therefore take special care in deciding what information you send to us via e-mail How to contact us: If you have questions or comments about this Privacy Statement, please use the Contact Us through our web site. This Privacy Statement was last revised on April 12, 2010. We may change this Privacy Statement at any time and for any reason. Significant changes to the Privacy Statement are discussed below in the Section called "Changes to the Privacy Statement." We encourage you to review this Privacy Statement each time you visit the web site. By using this web site, you agree to the terms of the most recent version of this Privacy Statement. Please read our Terms of Use to understand the general rules about your use of this web site. Except as written in any other disclaimers, policies, terms of use, or other notices on this web site, this Privacy Statement and the Terms of Use are the complete agreement between you and κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com with respect to your use of this web site. You may be subject to additional terms that may apply when you access particular services or materials on certain areas in this web site, or by following a link How to contact us: If you have questions or comments about this Privacy Statement, please use the Contact Us through our web site

Back
Your IP Address is: 34.231.244.12
Copyright © 2022 Κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com.