ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ

κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com


Τρόποι πληρωμής

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Λαμβανομένων υπόψη των σημερινών εξελίξεων(και γεγονότων ) της χώρας και της εξαγγελίας του κάπιταλ κοντρόλ ,τα χρήματα για τις παραγγελίες μπορούν να καταβληθούν στον ελληνικό Τραπεζικό Λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε μέσω email σε περίπτωση εξόφλησης λογαριασμού στο info@ box μέσω του πεδίου ΄΄Επικοινωνία΄΄

Τράπεζα Πειραιώς

6863-126142005.

Iban GR1201718630006863126142005.

Για την σωστή ακολουθία επεξεργασίας της πληρωμής, σημειώστε τον τετραψήφιο αριθμό που θα δημιουργηθεί αυτόματα με την παραγγελία σας από την ιστοσελίδα.

Αν θα ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής η οποία είναι προς όφελος δικό σας και δικό μας, παρακαλούμε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας τα εξής: κάντε κλικ πεδίο Money Order/ Cheque Box, καθώς αυτή η ενέργεια επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής και αφού επιλέξετε το πεδίο Money Order/Cheque box η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί και στη συνέχεια πραγματοποιηθεί η συναλλαγή.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζουμε η πλειονότητα των πελατών μας να υποστηρίξει την συγκεκριμένη πρόταση

Εξακολουθούμε πάντα να δεχόμαστε τις πληρωμές μέσω Sage Pay έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα επιλογής.

Your IP Address is: 34.231.244.12
Copyright © 2022 Κατάστημαανοξείδωτωνσυνδετήρων.com.